Med vores kompetencer kan vi hjælpe til lige fra rådgivningsfasen til det færdige stillads står og er klar til brug.

Vi har mange års erfaring, inden for stilladser, totaloverdækning og arbejdstelte.

Planlægnings- og rådgivningsfasen: Hvor der i dag stilles meget store krav til arbejdsmiljø, er vi klar til at hjælpe i både rådgivnings- og planlægningsfasen. Vi kan således rådgive om valg af de rigtige stilladsklasser (stillads- og breddeklasser), ligesom vi kan visualisere stilladserne, således vi sammen med brugerne kan finde frem til den optimale løsning, der gerne i den sidste ende skulle give de bedste arbejdsvilkår på og fra stilladset.

Hos TS Stilladsmontage sætter vi en meget stor ære i, at yde en god service og at være løsningsorienteret, så vi finder det rigtige stillads. Vi har stort fokus på vores kunders tilfredshed, vi bestræber os altid på at udfører vores opgaver så godt som muligt.

Se vores kompetencer herunder

At arbejde i højden kræver en særlig uddannelse

Det kræver særlige kompetencer at skulle arbejde i højden. Alle vore medarbejdere er uddannede stilladsarbejdere eller er under uddannelse. Herudover lægger vi stor vægt på en løbende efteruddannelse som f.eks. lederkurser for vores formænd, arbejdsmiljøkurser etc. Udover det benyttes der også udstyr til faldsikring, når der arbejdes i højderne.