Specialstillads

Med et specialstillads fra TS Stilladsmontage, kan du få lavet alle former for specialopgaver

Fx stilladser, der ønskes opstillet på fabrikker eller steder, hvor formerne på omgivelserne ikke er “normale”. Her anvendes der ofte enkeltsøjlestillads. Det er en stilladstype der giver langt flere muligheder for fleksible løsninger på opbygningen. Som eksempler kan nævnes hængestilladser.

LAYHER var de første, der kom på markedet med et komplet enkeltsøjlesystem under navnet All-round. Alle komponenter, der indgår i systemet, er separate og giver dermed ubegrænsede montagemuligheder. Det er er den hurtige, sikre og økonomiske løsning til både enkle og komplekse bygningskonstruktioner, hvor der stilles ekstra krav til både sikkerhed og tilgængelighed.

All-roundsystemet er konstrueret til højere belastninger og kan opstilles op til klasse 6 (600 kg/m2). Opstillingen og formålet med stilladset og det, der skal udføres er dog bestemmende for belastningen. Den boltfri systemteknologi med AutoLock-funktion gør det let og hurtigt at montere horisontalen og giver langt større sikkerhed på arbejdspladsen

Anvendelsesområder: Alle typer specialopgaver; Hængestilladser, broer, kirker, voldgrave, gangbroer, tribuner og målfelt.

Specialstillads anvendelsesområder:

  • Alle typer specialopgaver

  • Hængestilladser

  • Broer

  • Kirker

  • Voldgrave

  • Gangbroer

  • Tribuner

  • Målfelt

Let facadestillads

Vi har fleksible løsninger med facadestillads til let arbejde.

TS Stilladsmontage benytter sig af et systemstillads fra Layher, der gør det muligt at tilpasse facade stilladset til mange forskellige opgaver.

Læs mere

Svært stålstillads

Stillads til tungt arbejde

Svært stålstillads anvendes typisk til arbejdsopgaver, hvor der stilles krav om store materiale oplag på stilladset. Stilladset egner sig godt til de lidt tungere opgaver ved bygge-, renoverings- og reparationsprojekter.

Læs mere

Industristillads

Industristilladser er meget forskellige og komplekse stilladser.

De er meget individuelle alt efter kundens behov, og hvor placeringen af stilladset skal være. Vi vil altid skræddersy stilladset til jer.

Læs mere

Arbejdstelte

Med et arbejdstelt fra TS Stilladsmontage, bygger vi et telt ud fra dit behov.

Vi bygger telte til store byggerier, renoveringssager, materiale opbevaring, skæretelte og støbetelte. Arbejdstelte giver en effektiv beskyttelse mod hårdt og vådt vejr.

Læs mere

Totaloverdækning

Med en totaloverdækning fra os er du beskyttet mod alt slags vejr.

Totaloverdækning kan etableres enten som en fast overdækning eller en overdækning på hjul, der let kan flyttes i takt med byggeriets fremdrift.

Læs mere