Svært stålstillads

Stillads til tungt arbejde

Svært stålstillads anvendes typisk til arbejdsopgaver, hvor der stilles krav om store materiale oplag på stilladset.

Stilladset egner sig godt til de lidt tungere opgaver ved bygge-, renoverings- og reparationsprojekter. Det klarer en maksimal belastning på 300 kg pr. kvadratmeter jævnt fordelt på stilladsdækket, samt en punktbelastning på 150 kg.

Stilladset anvendes typisk til større renoveringer af boligblokke eller byejendomme, hvor der er behov for ergonomisk rigtige arbejdsstillinger samt transport af materialer på stilladset.  Stilladset bruges også til tagarbejde hvor der er ønske om en bred platform samt stor bæreevne.

Stilladsklassen er fra kl. 4 og op efter, hvilket giver mange forskellige anvendelses muligheder. Bredde kl. W15 til W24.

Svært stålstillads anvendelsesområder:

  • Tagarbejder

  • Vindues-udskiftning

  • Tunge om- og tilbygninger

  • Blikkenslagerarbejde

  • Kan anvendes som klasse 3 – 4 – 5 – 6 stillads

Let facadestillads

Vi har fleksible løsninger med facadestillads til let arbejde.

TS Stilladsmontage benytter sig af et systemstillads fra Layher, der gør det muligt at tilpasse facade stilladset til mange forskellige opgaver.

Læs mere

Specialstillads

Med et specialstillads fra TS Stilladsmontage, kan du få lavet alle former for specialopgaver.

Fx stilladser, der ønskes opstillet på fabrikker eller steder, hvor formerne på omgivelserne ikke er “normale”. Her anvendes der ofte enkeltsøjlestillads.

Læs mere

Industristillads

Industristilladser er meget forskellige og komplekse stilladser.

De er meget individuelle alt efter kundens behov, og hvor placeringen af stilladset skal være. Vi vil altid skræddersy stilladset til jer.

Læs mere

Arbejdstelte

Med et arbejdstelt fra TS Stilladsmontage, bygger vi et telt ud fra dit behov.

Vi bygger telte til store byggerier, renoveringssager, materiale opbevaring, skæretelte og støbetelte. Arbejdstelte giver en effektiv beskyttelse mod hårdt og vådt vejr.

Læs mere

Totaloverdækning

Med en totaloverdækning fra os er du beskyttet mod alt slags vejr.

Totaloverdækning kan etableres enten som en fast overdækning eller en overdækning på hjul, der let kan flyttes i takt med byggeriets fremdrift.

Læs mere