Totaloverdækning

Totaloverdækninger kan etableres enten som en fast overdækning eller en overdækning på hjul, der let kan flyttes i takt med byggeriets fremdrift.

Overdækning af stillads kan etableres på mange forskellige måder. Hos TS Stilladsmontage anvender udelukkende skinnebaserede systemer med dug, hvilket giver en let adgang til at åbne og lukke overdækningen, for indkraning af materieler. Overdækningerne kan samles på jorden eller direkte på stilladset. Dette står vores erfarne montører naturligvis for.

Vores overdækninger kan etableres med spænd på op til 50 meter, med beregninger efter standarden DS/EN 16508.

Med en totaloverdækning fra TS Stilladsmontage er du beskyttet mod alt slags vejr.​​ Vi har stor viden inden for totaloverdækninger i mange størrelser – lige fra den lille villa til store overdækninger. Vi tilbyder alt fra standardløsninger til special løsninger.

Totaloverdækning anvendelsesområder:

  • Tagrenoveringsager

  • Om- og tilbygninger

  • Parcelhuse

  • Offentligt byggeri

  • Forsikringsager

  • Brandsager

  • Vandskader

Svært stålstillads

Stillads til tungt arbejde

Svært stålstillads anvendes typisk til arbejdsopgaver, hvor der stilles krav om store materiale oplag på stilladset. Stilladset egner sig godt til de lidt tungere opgaver ved bygge-, renoverings- og reparationsprojekter.

Læs mere

Specialstillads

Med et specialstillads fra TS Stilladsmontage, kan du få lavet alle former for specialopgaver.

Fx stilladser, der ønskes opstillet på fabrikker eller steder, hvor formerne på omgivelserne ikke er “normale”. Her anvendes der ofte enkeltsøjlestillads.

Læs mere

Let facadestillads

Vi har fleksible løsninger med facadestillads til let arbejde.

TS Stilladsmontage benytter sig af et systemstillads fra Layher, der gør det muligt at tilpasse facade stilladset til mange forskellige opgaver.

Læs mere

Industristillads

Industristilladser er meget forskellige og komplekse stilladser.

De er meget individuelle alt efter kundens behov, og hvor placeringen af stilladset skal være. Vi vil altid skræddersy stilladset til jer.

Læs mere

Arbejdstelte

Med et arbejdstelt fra TS Stilladsmontage, bygger vi et telt ud fra dit behov.

Vi bygger telte til store byggerier, renoveringssager, materiale opbevaring, skæretelte og støbetelte. Arbejdstelte giver en effektiv beskyttelse mod hårdt og vådt vejr.

Læs mere