Let facadestillads – Fleksible løsninger

Stilladser til let arbejde

Let facadestillads – TS Stilladsmontage benytter sig af et systemstillads fra Layher, der gør det muligt at tilpasse facade stilladset til mange forskellige opgaver, såsom; renovering af facader, fugning af vinduer, fugeudkredsning, efterisolering af facader, inspektion og meget meget mere. Anvendelsesområderne for facade stilladser er mangt alsidige. Det er den mest sete form for stillads i gadebilledet monteret på bygninger under opbygning eller renovering.

Med et let facadestillads i rammer er det nemt at udjævne selv store niveauforskelle, da der er muligt at sætte indskudsrammer i bunden. Det er ligeledes nemt at flytte konsollerne således dækshøjden tilpasses til det enkelte stykke arbejde. Man kan nemt montere plastinddækning, el-hejs, skaktrør, og klima skærm som fungerer som et tag på stilladset. Vi kan også hjælpe med en totaloverdækning, det kan være med til at beskytte mod vind og vejr, både selve arbejdet, men også materialerne. Facadestillads er det mest almindelige type stillads.

Stilladserne kan benyttes som klasse 1 – 2 – 3. Stilladset anvendes til arbejde på facader, vinduer og tage, kviste, nedløb, render m.m. med en maksimal belastning på 200 kg/m2, inklusiv håndværkeren.

Facade stilladser er bedst egnet til de typer opgaver, hvor der ikke er behov for at skulle have alt for meget vægt på stilladsdækket i modsætning til fx svært stålstillads. Facade stilladser klarer en maksimal belastning på 200 kg pr. kvadratmeter jævnt fordelt på stilladsdækket og en punktbelastning på 150 kg.

Ved facade stilladser fra TS Stilladsmontage kan man nemt indsætte indskudsrammer efter behov. På den måde udjævnes eventuelle niveauforskelle, så sikkerheden på dækket er i top for håndværkerene.

Let facadestillads anvendelsesområder:

  • Lette renoveringsopgaver

  • Lette om- og tilbygninger

  • Lette tag-arbejde

  • Afrensning og malerarbejde

  • Efterisolering

  • Blikkenslagerarbejde

  • Kan anvendes som klasse 1 – 2 – 3 stillads

Svært stålstillads

Stillads til tungt arbejde

Svært stålstillads anvendes typisk til arbejdsopgaver, hvor der stilles krav om store materiale oplag på stilladset. Stilladset egner sig godt til de lidt tungere opgaver ved bygge-, renoverings- og reparationsprojekter.

Læs mere

Industristillads

Industristilladser er meget forskellige og komplekse stilladser.

De er meget individuelle alt efter kundens behov, og hvor placeringen af stilladset skal være. Vi vil altid skræddersy stilladset til jer.

Læs mere

Specialstillads

Med et specialstillads fra TS Stilladsmontage, kan du få lavet alle former for specialopgaver.

Fx stilladser, der ønskes opstillet på fabrikker eller steder, hvor formerne på omgivelserne ikke er “normale”. Her anvendes der ofte enkeltsøjlestillads.

Læs mere

Arbejdstelte

Med et arbejdstelt fra TS Stilladsmontage, bygger vi et telt ud fra dit behov.

Vi bygger telte til store byggerier, renoveringssager, materiale opbevaring, skæretelte og støbetelte. Arbejdstelte giver en effektiv beskyttelse mod hårdt og vådt vejr.

Læs mere

Totaloverdækning

Med en totaloverdækning fra os er du beskyttet mod alt slags vejr.

Totaloverdækning kan etableres enten som en fast overdækning eller en overdækning på hjul, der let kan flyttes i takt med byggeriets fremdrift.

Læs mere