Let facadestillads – Fleksible løsninger

Stilladser til let arbejde

Let facadestillads – TS Stilladsmontage benytter sig af et systemstillads fra Layher, der gør det muligt at tilpasse facade stilladset til mange forskellige opgaver, såsom; renovering af facader, fugning af vinduer, fugeudkredsning, efterisolering af facader, inspektion og meget meget mere. Anvendelsesområderne for facade stilladser er mangt alsidige. Det er den mest sete form for stillads i gadebilledet monteret på bygninger under opbygning eller renovering.

Med et let facadestillads i rammer er det nemt at udjævne selv store niveauforskelle, da der er muligt at sætte indskudsrammer i bunden. Det er ligeledes nemt at flytte konsollerne således dækshøjden tilpasses til det enkelte stykke arbejde. Man kan nemt montere plastinddækning, el-hejs, skaktrør, og klima skærm som fungerer som et tag på stilladset. Vi kan også hjælpe med en totaloverdækning, det kan være med til at beskytte mod vind og vejr, både selve arbejdet, men også materialerne. Facadestillads er det mest almindelige type stillads.

Stilladserne kan benyttes som klasse 1 – 2 – 3. Stilladset anvendes til arbejde på facader, vinduer og tage, kviste, nedløb, render m.m. med en maksimal belastning på 200 kg/m2, inklusiv håndværkeren.

Facade stilladser er bedst egnet til de typer opgaver, hvor der ikke er behov for at skulle have alt for meget vægt på stilladsdækket i modsætning til fx svært stålstillads. Facade stilladser klarer en maksimal belastning på 200 kg pr. kvadratmeter jævnt fordelt på stilladsdækket og en punktbelastning på 150 kg.

Ved facade stilladser fra TS Stilladsmontage kan man nemt indsætte indskudsrammer efter behov. På den måde udjævnes eventuelle niveauforskelle, så sikkerheden på dækket er i top for håndværkerene.

Anvendelsesområder

  • Lette renoveringsopgaver.

  • Lette om- og tilbygninger.

  • Lette tagarbejder.

  • Afrensning og malerarbejde.

  • Efterisolering.

  • Blikkenslagerarbejde.

  • Kan anvendes som klasse 1 – 2 – 3 stillads.