Vi har mange års erfaring, inden for stilladser, totaloverdækning og arbejdstelte.

Hos TS Stilladsmontage sætter vi en meget stor ære i, at yde en god service og at være løsningsorienteret, så vi finder det rigtige stillads til opgaven.

Vi har stort fokus på vores kunders tilfredshed og vi bestræber os altid på at udfører opgaverne professionelt og så godt så muligt. Hvad enten du mangler små eller store stilladsløsninger, så er vi altid klar til at rådgive og hjælpe. Vi sørger for opsætning, nedtagning, sikkerhed for det stillads, du står og mangler. Læs mere om hvad vi tilbyder her på siden, eller kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Arbejdstelte

Med et arbejdstelt fra TS Stilladsmontage, bygger vi et telt ud fra dit behov.

Vi bygger telte til store byggerier, renoveringssager, materiale opbevaring, skæretelte og støbetelte. Arbejdstelte giver en effektiv beskyttelse mod hårdt og vådt vejr.

Læs mere

Let facadestillads

Vi har fleksible løsninger med facadestillads til let arbejde.

TS Stilladsmontage benytter sig af et systemstillads fra Layher, der gør det muligt at tilpasse facade stilladset til mange forskellige opgaver.

Læs mere

Svært stålstillads

Stillads til tungt arbejde

Svært stålstillads anvendes typisk til arbejdsopgaver, hvor der stilles krav om store materiale oplag på stilladset. Stilladset egner sig godt til de lidt tungere opgaver ved bygge-, renoverings- og reparationsprojekter.

Læs mere

Industristillads

Industristilladser er meget forskellige og komplekse stilladser.

De er meget individuelle alt efter kundens behov, og hvor placeringen af stilladset skal være. Vi vil altid skræddersy stilladset til jer.

Læs mere

Totaloverdækning

Med en totaloverdækning fra os er du beskyttet mod alt slags vejr.

Totaloverdækning kan etableres enten som en fast overdækning eller en overdækning på hjul, der let kan flyttes i takt med byggeriets fremdrift.

Læs mere

Specialstillads

Med et specialstillads fra TS Stilladsmontage, kan du få lavet alle former for specialopgaver.

Fx stilladser, der ønskes opstillet på fabrikker eller steder, hvor formerne på omgivelserne ikke er “normale”. Her anvendes der ofte enkeltsøjlestillads.

Læs mere