Arbejdstelte – til alle slags opgaver

Med et arbejdstelt fra TS Stilladsmontage, bygger vi et telt ud fra dit behov.

Vi bygger telte til store byggerier, renoveringssager, materiale opbevaring, skæretelte og støbetelte. Arbejdstelte giver en effektiv beskyttelse mod hårdt og vådt vejr. Det giver en bedre bygningsbase og beskytter materialer og værktøjer. Teltene kan bruges til alt, hvad der skal beskyttes mod vejret.

Vores telte er specielt konstrueret til hurtig og sikker montering med alle de fleksible muligheder, som en byggeplads har brug for.  De er flytbare, kranløftbare og kan bygges på f.eks. stilladser. TS Stilladsmontage tilbyder alt fra standardløsninger til special løsninger, både små og store telte også i højden.
Arbejdsteltet kan bruges som et sted, hvor der produceres komponenter, sættes døre sammen, skæres materialer, skrues udstyr sammen eller som et produktionslokale for elektrikere, blikkenslagere eller andre håndværkere.
Med effektive telte vil i være i stand til at sikre konstruktionen mod fugt under hele byggeriet, og arbejdsmiljøet vil også blive forbedret markant.
Arbejdsteltene er specielt konstrueret til hurtig og sikker montering med alle de fleksible muligheder, som en byggeplads har brug for.
De er flytbare, kranløftbare og kan bygges på f.eks. stillads. Vi tilbyder alt fra standardløsninger til special løsninger. Teltene har uanede muligheder og
anvendelsesformer.

To gode grunde til, at arbejdstelte er rigtige populære blandt entreprenører er:

– De kan placeres, hvor det er mest hensigtsmæssigt
– At størrelsen kan tilpasses arbejdspladsens behov for overdækket opbevaring af maskiner, materialer og andet udstyr.

Anvendelsesområder

  • Arbejdstelte til store byggerier.

  • Arbejdstelte til renoveringsager.

  • Materiale opbevaring.

  • Skæretelte.

  • Støbetelte.