Arbejdstelte – til alle slags opgaver

Med et arbejdstelt fra TS Stilladsmontage, bygger vi et telt ud fra dit behov.

Vi bygger telte til store byggerier, renoveringssager, materiale opbevaring, skæretelte og støbetelte. Arbejdstelte giver en effektiv beskyttelse mod hårdt og vådt vejr. Det giver en bedre bygningsbase og beskytter materialer og værktøjer. Teltene kan bruges til alt, hvad der skal beskyttes mod vejret.

Vores telte er specielt konstrueret til hurtig og sikker montering med alle de fleksible muligheder, som en byggeplads har brug for.  De er flytbare, kranløftbare og kan bygges på f.eks. stilladser. TS Stilladsmontage tilbyder alt fra standardløsninger til special løsninger, både små og store telte også i højden.
Arbejdsteltet kan bruges som et sted, hvor der produceres komponenter, sættes døre sammen, skæres materialer, skrues udstyr sammen eller som et produktionslokale for elektrikere, blikkenslagere eller andre håndværkere. Med effektive telte vil i være i stand til at sikre konstruktionen mod fugt under hele byggeriet, og arbejdsmiljøet vil også blive forbedret markant.
Arbejdsteltene er specielt konstrueret til hurtig og sikker montering med alle de fleksible muligheder, som en byggeplads har brug for.
De er flytbare, kranløftbare og kan bygges på f.eks. stillads. Vi tilbyder alt fra standardløsninger til special løsninger. Teltene har uanede muligheder og
anvendelsesformer.

To gode grunde til, at arbejdstelte er rigtige populære blandt entreprenører er:

  • De kan placeres, hvor det er mest hensigtsmæssigt
  • At størrelsen kan tilpasses arbejdspladsens behov for overdækket opbevaring af maskiner, materialer og andet udstyr.

Arbejdstelt anvendelsesområder:

  • Arbejdstelte til store byggerier

  • Arbejdstelte til renoveringsager

  • Materiale opbevaring

  • Skæretelte

  • Støbetelte

Let facadestillads

Vi har fleksible løsninger med facadestillads til let arbejde.

TS Stilladsmontage benytter sig af et systemstillads fra Layher, der gør det muligt at tilpasse facade stilladset til mange forskellige opgaver.

Læs mere

Specialstillads

Med et specialstillads fra TS Stilladsmontage, kan du få lavet alle former for specialopgaver.

Fx stilladser, der ønskes opstillet på fabrikker eller steder, hvor formerne på omgivelserne ikke er “normale”. Her anvendes der ofte enkeltsøjlestillads.

Læs mere

Industristillads

Industristilladser er meget forskellige og komplekse stilladser.

De er meget individuelle alt efter kundens behov, og hvor placeringen af stilladset skal være. Vi vil altid skræddersy stilladset til jer.

Læs mere

Svært stålstillads

Stillads til tungt arbejde

Svært stålstillads anvendes typisk til arbejdsopgaver, hvor der stilles krav om store materiale oplag på stilladset. Stilladset egner sig godt til de lidt tungere opgaver ved bygge-, renoverings- og reparationsprojekter.

Læs mere

Totaloverdækning

Med en totaloverdækning fra os er du beskyttet mod alt slags vejr.

Totaloverdækning kan etableres enten som en fast overdækning eller en overdækning på hjul, der let kan flyttes i takt med byggeriets fremdrift.

Læs mere