Om TS Stilladsmontage

Det skulle glæde os, at blive din foretrukne stilladsleverandør.

Om TS Stilladsmontage:

TS Stilladsmontage er beliggende på Midtsjælland og vi udfører arbejdsopgaver over hele Sjælland, samt på Lolland og Falster.
TS Stilladsmontage udfører alle typer af stilladsopgaver som f.eks. til nybyggeri, renoveringsopgaver, industri, arbejdstelte etc.

Gennem de senere år, er der sket en stor udvikling indenfor stilladser. Dels ser vi i stigende grad, en meget stor efterspørgsel på overdækket byggeri (TS Stilladsmontage råder over 20.000. m2 overdækninger).

Herudover har AT, BAR og 3F sat meget mere fokus på anvendelse af de rigtige stilladsklasser, til det arbejde der skal udføres. Vi kan således se en hel klar tendens, hvor de ”gammeldags” rammestilladser udfases, og der i stigende grad anvendes svært stål klasse 4, breddeklasse W21.

Vi skal i den forbindelse gøre opmærksom på, at det ifølge AT- vejledning B 3.2. primært er rådgiver der er ansvarlig for valg af det rigtige stillads, men også både hoved- & stilladsentreprenør, kan have et ansvar. Det kan således få fatale økonomiske konsekvenser, såfremt det rigtige stillads ikke vælges fra starten.
Vi rådgiver naturligvis gerne om valg af det rigtige stillads, til netop Jeres næste stilladsopgave, og deltager i stillads-projekteringsfasen med såvel tegninger som statiske beregninger.

Med venlig hilsen
Michael Jørgensen
CEO