Industristillads

Industristilladser er meget forskellige og komplekse stilladser. Vi leverer en totalløsning.

De er meget individuelle alt efter kundens behov, og hvor placeringen af stilladset skal være. Vi vil altid skræddersy stilladset til jer.

Hos TS Stilladsmontage sørger vi for en hurtig og sikker opsætning af stilladser. Alle vores montører er professionelle og uddannede folk, så du er sikret en optimal løsning. Vores Layher Allroundsystem gør det let og enkelt både at montere og demontere.

Layher har et komplet enkeltsøjlesystem kaldet all-round, som bruges til industristilladser / specielle stilladser på fabrikker eller andre steder hvor alm. stilladser ikke kan bruges.

Stilladserne kan kan klare højere belastning end almindelige stilladser. Dette tillader næsten alle justeringer, så de tilpasses de forhold der er nødvendige, og også opfylder de højeste krav til arbejdssikkerhed for de arbejdsområder, der skal realiseres.

Stilladserne karakteriseres som særligt avancerede stilladsløsninger, der typisk er indkøbsgodkendte til reparations- og vedligeholdelsesarbejde under særlig hensyntagen til faste driftsinstallationer, renlighed, sikkerhed og andre krav.

Industristillads anvendelsesområder:

  • Stilladsopgaver på værker

  • Stilladsopgaver i industrihaller

  • Specialstillads i komplekse omgivelser

Let facadestillads

Vi har fleksible løsninger med facadestillads til let arbejde.

TS Stilladsmontage benytter sig af et systemstillads fra Layher, der gør det muligt at tilpasse facade stilladset til mange forskellige opgaver.

Læs mere

Specialstillads

Med et specialstillads fra TS Stilladsmontage, kan du få lavet alle former for specialopgaver.

Fx stilladser, der ønskes opstillet på fabrikker eller steder, hvor formerne på omgivelserne ikke er “normale”. Her anvendes der ofte enkeltsøjlestillads.

Læs mere

Svært stålstillads

Stillads til tungt arbejde

Svært stålstillads anvendes typisk til arbejdsopgaver, hvor der stilles krav om store materiale oplag på stilladset. Stilladset egner sig godt til de lidt tungere opgaver ved bygge-, renoverings- og reparationsprojekter.

Læs mere

Arbejdstelte

Med et arbejdstelt fra TS Stilladsmontage, bygger vi et telt ud fra dit behov.

Vi bygger telte til store byggerier, renoveringssager, materiale opbevaring, skæretelte og støbetelte. Arbejdstelte giver en effektiv beskyttelse mod hårdt og vådt vejr.

Læs mere

Totaloverdækning

Med en totaloverdækning fra os er du beskyttet mod alt slags vejr.

Totaloverdækning kan etableres enten som en fast overdækning eller en overdækning på hjul, der let kan flyttes i takt med byggeriets fremdrift.

Læs mere