Industristilladser – Totalløsning

Industristilladser er meget forskellige og komplekse stilladser.

De er meget individuelle alt efter kundens behov, og hvor placeringen af stilladset skal være. Vi vil altid skræddersy stilladset til jer.

Hos TS Stilladsmontage sørger vi for en hurtig og sikker opsætning af stilladser. Alle vores montører er professionelle og uddannede folk, så du er sikret en optimal løsning. Vores Layher Allroundsystem gør det let og enkelt både at montere og demontere.

Layher har et komplet enkeltsøjlesystem kaldet all-round, som bruges til industristilladser / specielle stilladser på fabrikker eller andre steder hvor alm. stilladser ikke kan bruges.

Stilladserne kan kan klare højere belastning end almindelige stilladser. Dette tillader næsten alle justeringer, så de tilpasses de forhold der er nødvendige, og også opfylder de højeste krav til arbejdssikkerhed for de arbejdsområder, der skal realiseres.

Stilladserne karakteriseres som særligt avancerede stilladsløsninger, der typisk er indkøbsgodkendte til reparations- og vedligeholdelsesarbejde under særlig hensyntagen til faste driftsinstallationer, renlighed, sikkerhed og andre krav.

Anvendelsesområder

  • Stilladsopgaver på værker.

  • Stilladsopgaver i industrihaller.

  • Specialstillads i komplekse omgivelser.